Selecteer een pagina

Meer over Josee

Over mij

Ik ben Leefstijl- en Vitaliteitscoach en werk daarnaast als Klachtenbemiddelaar en leefstijlcoach in het Radboudumc. Binnen mijn werk in de gezondheidszorg zie ik regelmatig hoe goed zorgprofessionals voor hun patienten en voor elkaar zorgen, maar zichzelf hierin soms vergeten. Ik ben ervan overtuigd dat je langer en beter voor een ander kunt zorgen, als je eerst goed voor jezelf zorgt. Ik sta persoonlijk bewust in het leven en voel me verantwoordelijk voor het gezond houden van mijn eigen lichaam en geest. Dat draag ik ook graag uit.

Het is niet altijd de makkelijkste weg, om keuzes te maken die goed zijn voor jezelf. In mijn privé leven kwam ik een aantal jaar geleden tot de conclusie dat ik niet gelukkig was met het leven dat ik leefde. De enige die dit kon veranderen, was ik zelf. Ik heb ervaren hoe belangrijk het is om bewust stil te staan bij de vraag hoe je je leven wilt leiden en om vervolgens je keuzes hierop af te stemmen. Inmiddels weet ik beter wat bij me past; waar ik gelukkig van word en wat ik belangrijk vind. Dat maakt het een stuk makkelijker om te kiezen voor vitaliteit en levensgeluk!

Preventieve zorg, leefstijl en vitaliteit hebben me altijd al geïnteresseerd. Ik vind het boeiend om bezig te zijn met de vraag hoe je in deze drukke tijd optimaal voor jezelf kunt zorgen. Hoe gewoontes ontstaan in je leven; welke keuzes je bewust of onbewust maakt; hoe je prioriteiten stelt terwijl je naast je priveleven een drukke baan hebt waarin je van alles wilt of moet.  En vooral: wat de invloed van dit alles is op hoe jij je voelt.

Ik heb de nodige levenservaring op zak en heb ervaring in mediation en met coachen. Al jaren ben ik bezig met Leefstijl en Vitaliteit en maak ik anderen hier bewust van. Mijn ervaring, gecombineerd met de kennis vanuit mijn opleiding tot Leefstijl- en Vitaliteitscoach, maakt dat ik jou deskundig kan begeleiden. Ik geef jou  inzicht in de invloed van jouw leefstijl op je gevoel van vitaliteit, zodat jij kunt kiezen voor een vitaler leven en meer levensgeluk.

Als leefstijlcoach ben ik aangesloten bij de BLCN (Beroepsvereniging Leefstijl Coaches Nederland).

Volg mij op Social Media:

MARK academy

Registeropleiding tot Integraal Leefstijl- & Vitaliteitscoach. Hier heb ik geleerd cliënten effectief te coachen op fysiek-, mentaal, sociaal-emotioneel en zingevingsvlak, maar ook op het gebied van eigen regie. Ik leerde om samen met mijn cliënt duurzame  resultaten te boeken op het gebied van vitaliteit, een gezonde leefstijl en optimale totaalbalans.

Lifeguard

Lifeguard verzorgde de training tot  Coach in het programma Healthy Professional. Hier heb ik geleerd collega’s van het Radboudumc te coachen, in wat ze zelf kunnen doen om te zorgen dat ze energiek en gezond aan het werk blijven en hoe ze op een duurzame manier met de eigen energie om kunnen gaan.

Instituut Orbis

Opleiding tot Transformationeel mediator en bemiddelingscoach. Om de allerbeste mediator en coach te zijn, is het noodzakelijk dat je jezelf goed kent, dat was de eerste stap van deze opleiding. Pas daarna leerde ik vanuit mijn eigen kracht en met mezelf als instrument om mijn client effectief tot persoonlijke groei te stimuleren en te faciliteren.

Ervaring van een klant

Als ik terugkijk op mijn tijd met jou als coach, heb ik de individuele gesprekken altijd als ontzettend prettig ervaren. Het voelde echt alsof ik mijn ei kwijt kon, zelfs wanneer ik me niet eens bewust was van dat er een ‘ei’ was. Ik wil je bedanken voor het resultaat dat ik door jouw fijne begeleiding bereikt heb.

Zet jij vandaag die eerste stap naar een gezonder en vitaler leven?