Selecteer een pagina

Lekker in je vel en vol energie!

N

Je voelt je moe en futloos

Je zou willen dat je meer energie over had om leuke dingen te ondernemen en wat meer te genieten

N

Je goede voornemens blijven voornemens

Het lukt maar niet om je goede voornemens vol te houden, zoals gezonder eten, meer bewegen of afvallen.

N

Je slaapt slecht

De nacht brengt je niet het herstel dat je nodig hebt. Je bent al moe als je wakker wordt. En dan moet de dag nog beginnen,

Jij bent zelf verantwoordelijk voor de kwaliteit van jouw leven

Als Integraal Leefstijl- en Vitaliteitscoach, coach ik je niet alleen op fysiek vlak, maar ook op mentaal, sociaal-emotioneel en zingevingsvlak.

Tijdens het coachtraject ga je ervaren wat een verandering van je leefstijl met jouw gevoel van vitaliteit kan doen. Ik geef je handvaten om hier zelf meer en beter regie in te nemen. Jij zult (weer?) aan het roer gaan staan om vervolgens uit te groeien tot de gezondste, gelukkigste en meest vitale versie van jezelf. Ik begeleid je hier graag bij!

“Koester het leven! Ik help je kiezen voor vitaliteit en voor je eigen levensgeluk.”

Integraal Leefstijl- en Vitaliteitscoach

Ik werk veel met het vijf-dimensionale vitaliteitsmodel dat is ontwikkeld door MARK Leefstijl & Vitaliteit. In dit model zie je naast de fysieke dimensie, ook de mentale-, de sociaal-emotionele en zingevingsdimensie. In het centrum van het model staat jouw motivatie of behoefte om te gaan veranderen. Deze vijf dimensies hangen sterk met elkaar samen en beinvloeden elkaar voortdurend. Zo bevindt de oorzaak van een fysiek symptoom zich meestal een laag dieper dan waar de klachten zich bij jou als eerste laten zien.

Integraal wil zeggen dat ik opgeleid ben om je te coachen naar een optimale totaalbalans tussen de vijf dimensies, zodat jij de beste versie van jezelf kunt zijn.

Wat heerlijk om je gezond en energiek te voelen!

Energie over voor leuke dingen

Je ontdekt wat jouw energiegevers zijn en waar je juist energie verliest. Dit maakt het makkelijker keuzes te maken die goed voor jou zijn.

Goede voornemens volhouden

Je krijgt inzicht in onderliggende patronen van je gedrag. Hierdoor lukt het je betere om met kleine stappen je goede voornemens duurzaam vol te houden.

Kwaliteit van slaap verbeteren

Je ontdekt hoe je door aanpassing van je leefstijl de kwantitiet en kwaliteit van je slaap kunt verbeteren. Je wordt beter uitgerust wakker.

Kies jij voor een vitaal leven en voor je eigen levensgeluk?

Je kunt vandaag de eerste stap zetten! Ik maak graag vrijblijvend kennis met je. We bespreken jouw behoefte en bekijken samen wat ik voor jou kan betekenen. Dat kan een van onderstaande trajecten zijn, maar dat kan ook een traject op maat zijn. Met deze eerste stap kun je aan het roer van je leven gaan staan en uitgroeien tot de gezondste en meest vitale versie van jezelf!

Investeren in een gezonde leefstijl en het vergroten van jouw vitaliteit, is een cadeautje aan jezelf dat altijd goed uitpakt.

Veelgestelde vragen

Bij Leefstijl- en VoedingsAnalyse zie ik een lichaamsmeting staan. Wat houdt dat in?

Naast het opmeten van je lengte, weeg ik je op een speciale weegschaal. Hiermee wordt je gewicht, vetpercentage, spiermassa, buikvet en BMI berekend. Voor deze meting gaan schoenen en sokken uit, de rest van de kleding blijf aan.

Kan ik via mijn werkgever bij jou terecht?

Natuurlijk!
Als jouw coachtraject door je werkgever wordt gefaciliteerd, dan maak ik graag een offerte voor een passend coachtraject op maat.

Waar moet ik zijn?

In overleg stemmen we de locatie af. Dit kan zijn op mijn huisadres, bij jou thuis, op een  externe locatie of buiten in de natuur.

Ik heb de Integrale Vitaliteitcheck gehad en wil alsnog het Leef Vitaal pakket, kan dat?

Natuurlijk kan dat! Dan verrekenen we de prijs van de Integrale Vitaliteitscheck met de prijs van het Leef Vitaal totaal pakket.

Kan ik nog een los coachgesprek bijboeken?

Jazeker. Als je na de Leefstijl- en VoedingsAnalyse of na de Integrale Vitaliteitscheck nog net iets meer nodig hebt, kun je een los coachgesprek van 60 minuten tegen meerprijs bijboeken.

Zijn de getoonde prijzen op de website in- of exclusief BTW?

De getoonde prijzen op de website zijn inclusief BTW.

Zet vandaag die eerste stap naar een gezonder en vitaler leven!